diumenge, 27 d’abril del 2014

La connexió nostra de cada dia






El nostre món és avui més gran -o més petit, depèn de com ho expliquem- que quan vam néixer.
La possibilitat de comunicar-se al moment amb qualsevol part del món ens ha canviat la vida. I això -ens agradi o no ens agradi, estiguem gens o molt presents a les xarxes socials, treballem on treballem- és així i no hi ha volta enrere. Els telèfons mòbils intel·ligents, la connexió permanent... són un ingredient indispensable a la societat d'avui.
I com que la societat d'avui -i la gent que la forma i com aquesta s'organitza i es relaciona- és un dels principals motius d'interès de La Pedra Fina, ens ha vingut de gust organitzar un cicle de xerrades-tertúlia on parlar-ne amb una certa tranquil·litat.
El cicle començarà ara amb tres xerrades i el clourem a la tardor amb tres o quatre xerrades més.
L'inaugurarem el 8 de maig amb dos convidats d'excepció: Cristina Herranz, periodista castellarenca actualment al Canal 3/24 i Eduard López, responsable de Coordinació interna i territori d'Esquerra Republicana. Fins el moment -en teoria i molt resumidament- els partits construïen missatges i els periodistes decidien si publicar-los o no i de quina manera. Això ara ja no és ben bé així, i ens agradarà confrontar les dues visions de l'actualitat política.
El 22 de maig el castellarenc Ferran Rebollo ens parlarà de les nostres dades i la nostra intimitat a la xarxa. I la dels menors. En resum, parlarem de com anar pel món al segle XXI.
El 29 de maig tancarem la primera part del cicle amb la presència d'Anna Muro  Dra. Anna Muro, psicòloga coach, professora associada a la UAB i consultora de la UOC i el castellarenc Sebastià Barrionuevo, pedagog i coach. Amb ells podrem discutir què està passant amb la manera en que les persones establim vincles les unes amb les altres.
Tot això ho farem al bar TBO Lounge, a la carretera de Sentmenat cantonada amb elpasseig Tolrà a dos quarts de vuit del vespre. I tant si veniu a parlar com a escoltar, la vostra presència serà molt benvinguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada